2018-04-13 08:02:01• hírek • Bede Emőke

Szatmári autó csapódott oszlopnak Kolozsváron FRISSÍTVE

Fotó: Info Trafic Cluj
Fotó: Info Trafic Cluj

Nem mindennapi esetet örökített meg egy kolozsvári férfi, majd az erről készült képeket a közösségi oldalra is feltöltötte.

A bejegyzés tanúsága szerint egy Szatmár megyei autó ma hajnalban nekicsapódott egy villanyoszlopnak a kolozsvári Republicii utcán. Igen ám, csakhogy mire a rendőrök a helyszínre értek, a sofőrnek és az esetleges utasoknak csak hűlt helye maradt.
 

A rendőrség nyomozásba kezdett, hogy kiderítse, kinek a tulajdonában áll az autó, ki vezette a járművet a balesetkor, és hogy egyáltalán miként történt maga az ütközés.  Amint pontosabb információkkal rendelkezünk az ügyben, olvasóinkat is tájékoztatjuk.
 


FRISSÍTÉS: Nem várt fordulat a balesetet okozó autó ügyében. A rendőrségnek sikerült azonosítania a sofőrt, ám a fiatalember az általa vezetett autóval ellentétben nem Szatmár megyei, ugyanis a 23 éves férfi a Szilágy megyei Almásszentmihály szülöttje. Ha maga a baleset okozásának a ténye még nem volna elég, az is kiderült, hogy a sofőr ittasan ült volán mögé, ugyanis leheletében 0,50 mg/l alkoholkoncentrációt mért a szonda. A fickó ellen alkoholos befolyásoltság alatti vezetés címszóval indítottak eljárást a kolozsvári rendőrök.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: